Onsdag, 6. oktober 2021 - af Karina Didriksen

Christian Degn: Derfor bor jeg det perfekte sted

Christian Degn.
Christian Degn. 
Foto: Martin Høien
”Nybyggerne”-værten Christian Degn elsker at bo i København, hvor han har fundet sin egen drømmebolig.

I ”Nybyggerne” på TV 2 dyster fire par om at vinde et drømmehus i Sønderborg, men programmets vært, Christian Degn, har for længst fundet sin egen drømmebolig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 42-årige tv-vært bor i en treværelseslejlighed på Vesterbro i København.

- Jeg købte den for 15 år siden med min kusine for at få råd til at komme ind på boligmarkedet. Så købte jeg hendes del, da hun gerne ville flytte ud, og sjovt nok, så bor hun i dag i Sønderborg, fortæller Christian Degn med et smil til BILLED-BLADET.

Det helt rigtige sted

Christian Degn fortæller, hvorfor han bor det perfekte sted.

- Det er sjældent, at man får en lejlighed i København, hvor der er luft til den ene side og en baggård på den anden side. Der kommer enormt meget lys ind, men det er også meget privat, forklarer han og tilføjer:

- Allerede da jeg gik op ad trappen, tænkte jeg bare, at det virkede rigtigt. Og så kom jeg ind i lejligheden og tænkte, at det var fedt!

Christian Degn kan hver onsdag kl. 20.00 opleves i den nye sæson af ”Nybyggerne” på TV 2 med dommerne Ask Abildgaard og Mette Helena Rasmussen. 

Foto: Martin Høien

I BILLED-BLADET nr. 40, der er på gaden torsdag den 7. oktober, kan du læse et interview med Christian Degn og komme indenfor i hans lejlighed.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden