Lørdag, 31. december 2022 - af Karina Didriksen

Christian Degns nytårsaften bliver helt anderledes i år: Har lyttet til gode venners råd

Christian Degn.
Christian Degn.
Foto: TV 2
TV 2-værten Christian Degn og kæresten Trine skal for første gang fejre nytår som forældre.

Der bliver ikke festet til den lyse morgen, når Christian Degn skal fejre nytår med familie og venner.

Den 43-årige TV 2-vært og hans kæreste, Trine Johst Vammen, blev forældre til sønnen Vagn i juni 2022, og det betyder, at årets sidste dag bliver lidt anderledes end normalt.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Vi har lyttet til gode venner, der har erfaring med babyer, og har taget imod en invitation fra nogle venner, som selv har børn, og som ved, at det ikke er så fedt at skulle igennem byen om aftenen med en sovende baby på armen og fulde mennesker omkring sig, siger Christian Degn til BILLED-BLADET.

Har kødet med

Christian Degn glæder sig til en stille og rolig nytårsaften med sin lille familie.

- Vi tager hen til nogle venner, hvor vi skal have noget virkelig lækkert at spise. Vi kommer med noget krondyr, som jeg har skudt, og så skal vi have noget godt at drikke at spise. Bagefter skal vi have lagt babyerne i seng, fortæller TV 2-værten og fortsætter:

- Vi sover ude hos vennerne, og så kan vi køre hjem dagen efter. Det bliver ikke en vild fest, men det har jeg det helt fint med.

Vært på nytårsshow

Christian Degn kommer dog alligevel til at holde et brag af en nytårsfest. Det kommer bare til at ske på skærmen, når klokken er slået 12, og vi er gået ind i det nye år.

Han er nemlig vært på TV 2-programmet ”Nytårsfesten 2023”, der sendes kl. 00.15.

- Det er tredje gang, jeg laver showet. Det er optaget i Musikkens Hus i Aalborg, og der er en masse sangere, der kommer på besøg. Det er rigtig hyggeligt, siger en glad Christian Degn.

I programmet kan man høre store hits fra året, der er gået, og kendte musikere som Hjalmer og Sanne Salomonsen samt bandet TV-2 optræder.

Foto: TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden