Christian fra Landmand søger kærlighed: Jeg har mødt en ny pige

Christian Trojel. 

Christian Trojel. 

Foto: Jeppe Melchiorsen/TV 2
Christian Trojel fandt ikke kærligheden i ”Landmand søger kærlighed – jorden rundt”. Til gengæld har han nu mødt en ny pige, fortæller han til BILLED-BLADET.

- Jennifer og jeg er ikke sammen længere. Vi mødtes i Kina og havde en god tur, men desværre måtte vi også erkende, at logistikken ikke kunne lykkes, skriver Christian Trojel i en mail til BILLED-BLADET.

Landmanden endte med at vælge Jennifer Ejlertsen til den romantiske weekend, men de to endte som venner i stedet.

- Vi har lidt kontakt, og er stadig gode venner, lyder det fra ham.  

Christian har mødt en ny pige

Men selvom Christian Trojel ikke endte med at finde kærligheden i programmet, så har han i dag mødt en ganske særlig person.

- Jeg har til gengæld mødt en anden pige, som nu optager meget af min tid, lyder det fra Christian i mailen.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Drømmer om en familie

Landmanden har tidligere fortalt BILLED-BLADET, at han drømmer om at få en familie. Og derudover har han også et stort projekt i tankerne.

- Jeg vil gerne bygge mit eget hus. Måske ude på min gård. Der er udsigt til en sø, og der er ikke mange mennesker omkring en. Det er et fredeligt sted. Og det ville være fantastisk at have en familie der og for børn at vokse op. 

Læs mere om, hvordan det gik parrene i "Landmand søger kærlighed - jorden rundt", og læs også TV-vært Lene Beiers analyse af sæsonen i denne uges BILLED-BLADET, der er på gaden tirsdag den 4. juni.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden