Christian fra Nybyggerne: Derfor blev jeg forelsket i Malene

Christian og Malene fra Nybyggerne

Christian og Malene fra Nybyggerne

Foto: André Blinkilde/TV 2
Aldersforskellen tænker de sjældent på - og kærligheden opstod, da de to var naboer på Islands Brygge

De var faktisk bare naboer på Islands Brygge, hvor deres terrasser stødte op til hinanden. Men da Christian først havde fået øje på sin smukke nabo, var der ingen vej tilbage. Malene havde netop åbnet sin egen frisørsalon på Islands Brygge - og til tv2.dk fortæller Christian, at han blev klippet ret ofte i den periode. Og jo mere Malene talte, jo mere forelsket blev Christian. 

 

Malenes store hjerte

- Jeg blev forelsket i Malenes store hjerte. Hun er så omsorgsfuld og kærlig, hun er en dejlig mor, og hun giver alle på sin vej et kærligt ord med på vejen, siger Christian til tv2.dk.

Malene kvitterer med at fortælle, hvordan hun forelskede sig i Christians øjne og hans smil. Og hun beskriver ham som "superlækker og en rigtig gentleman".

Parret giftede sig i 2008 i Las Vegas og bor i dag sammen på Møn på en stor gård, de selv har renoveret, hvor de driver en virksomhed, der sælger plankeborde.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Malene er 37 og Christian er 51, men aldersforskellen tænker de ikke så meget  over. Malene siger, at Christian tror, han stadig er i en 20-årigs krop - og Christian mener, at Malene har været igennem så meget i sit liv, at hun mentalt virker ældre, end hun er..

Parret har seks børn til sammen. De fire ælste er delebørn fra tidligere forhold - alle drenge i alderen 14-24 år. Derudover har Malene og Christian to fælles børn - Nimbus på ni og femårige Coco, som medvirker i enkelte afsnit af "Nybyggerne".

 

 

e.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden