6. sep. 2021
Af Karina Didriksen

Claudia Rex før Vild med dans-premiere: Derfor må hun undvære sin partner

Claudia Rex.
Claudia Rex.
Foto: Hanne Juul
”Vild med dans”-stjernen Claudia Rex har ikke mulighed for at øve med partneren Freja Kirk i ugen op til premieren.

Alle årets ”Vild med dans”-par knokler i denne uge for at blive klar til premieren fredag den 10. september, men det har Claudia Rex desværre ikke haft mulighed for.

Hun skal danse med sangerinden Freja Kirk, som har været ude af landet i en periode. Hun skulle nemlig giftes med kæresten Sus Wilkins i Italien i den første weekend i september.

- Der er ni dage, hvor vi ikke har kunnet træne sammen. Det er meget specielt, for det er jo ligesom at gå til eksamen og slappe af ni dage før, fortæller Claudia Rex til BILLED-BLADET og tilføjer:

- Men jeg har vidst fra start af, at Freja skulle være væk. Hun har jo planlagt sit bryllup for lang tid siden.

Er meget dedikeret

Claudia Rex håber, at de kommer til at klare sig godt til ”Vild med dans”-premieren.

- Vi får 15 træninger inden premieren, men vi fik lov til at starte en uge før de andre, fordi vi har et stort hul i kalenderen, forklarer Claudia Rex og tilføjer:

- Freja kommer hjem onsdag inden premieren, og så skal vi bare træne! Men jeg har gjort hende klar, og så håber jeg, at hun husker alt. Hun er virkelig dedikeret og synes, det er så sjovt.

”Vild med dans” har premiere fredag den 10. september kl. 20.00 på TV 2. Her ses Claudia Rex med dansepartneren Freja Kirk, 34.

https://imgix.billedbladet.dk/freja_og_claudia_tv_2.jpg
Foto: TV 2

Læs mere om: