Fredag, 9. november 2012 - af af Preben Petersen

Claudia Rex og Joakim Ingversen vandt Vild med dans 2012

Claudia Rex og Joakim Ingversen
Claudia Rex og Joakim Ingversen
Foto: Jesper Sunesen/BILLED-BLADET
Det var en helt lige kamp mod Louise Mieritz og Silas Holst, der blev afgjort af seernes stemmer.

Det er fantastisk så meget dans, man kan lære på få måneder. Det må være den lære, man kan drage af finalen i den niende sæson af "Vild med dans".

En Bingo Banko-vært og en skuespiller i skikkelser af Joakim Ingversen og Louise Mieritz lignede nogle, der havde danset latin- og standarddanse i en menneskealder, da de kæmpede om sejren i TV 2-programmet.

Finalen bød på cha-cha-cha og quickstep, og de to nydansere og deres partnere, Claudia Rex og Silas Holst, var så jævnbyrdige, at dommerstemmerne var helt lige før finalens trækplaster - freestyledansene, hvor parrene helt selv bestemmer dansen.

Og ingen blev snydt for fantasifuld udfoldelse på dansegulvet. Joakim og Claudia havde fart på i et musichall-nummer med rødder i 1920'erne, og der var masser af glæde og energi og flot dans i deres nummer, som fik maksimumkarakterer af dommerne. Dermed kunne Silas og Louise kun håbe på at komme op på siden af konkurrenterne.

"Vild med dans"' ukronede freestylemester Silas Holst eksperimenterede langt mere med koreografien og spillede hasard med de SMS-stemmere, der gerne vil have det trygge og sikre. Dansen, der indeholdt mange stilarter var udført til perfektion af parret, der også indkasserede topkarakterer. Dermed slap dommerkvartetten for at bære ansvaret for, hvem der ville vinde og tabe. Det var helt op til seerne.

Seerne foretrak Joakim Ingversen og Claudia Rex, som dermed vandt "Vild med dans" 2012.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden