Søndag, 13. november 2016 - af Liz Rørsig

Claudia Rex rystede af glæde: Kæresten overraskede med kæmpe fødselsdagsfest

Claudia Rex
Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
Danser Claudia Rex fik sig lidt af en overraskelse, da hendes kæreste og venner overraskede hende med et brag af en 30-års fødselsdagsfest.

Claudia Rex var inviteret på fødselsdagsmiddag af kæresten Kasper Svenstrup i anledning af hendes snarlige 30-års fødselsdag, og bagefter skulle Kasper blot ordne musikanlægget hos Ronnie Handskemager og Nikolai Kroghs danseskole på Pejsegården, hvor Claudia underviser.

Parret fulgtes ind på danseskolen, hvor der var helt stille, og hvad Claudia ikke vidste var, at kæresten havde arrangeret et kæmpe surpriseparty.

Så da hun åbnede døren til festsalen på danseskolen, blev hun mødt af fødselsdagssang og vajende flag fra vennerne, som var mødt talstærkt op for at fejre fødselaren. 

Claudia Rex var festesns midtpunkt

- Jeg blev så overrasket. Det var faktisk lidt skræmmende, for jeg hader overraskelser, sagde Claudia bagefter med et stort smil til BILLED-BLADET. 

-  Jeg ryster stadig, men det var dejligt alligevel, sagde festens midtpunkt, der herefter kunne nyde at snakke med alle gæsterne og pakke gaver op.  

Se de dejlige billeder af gæsterne, kage, gaver og en overrasket Claudia Rex i næste nummer af BILLED-BLADET.

Kasper Svenstrup og Claudia Rex

Kasper Svenstrup og Claudia Rex

Foto: Lars H. Laursen / BILLED-BLADET
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden