Onsdag, 13. juni 2012 - af af Hanne Rask

Claus Elgaard får comeback på TV

Claus Elgaard

Claus Elgaard.

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
DR har hyret Claus Elgaard for at styrke sportsdækningen de kommende måneder.

TV 2s hedengangne studievært Claus Elgaard er atter blevet vært på en af landets førende kanaler. Denne gang gælder det konkurrenten DR, der har hyret ham som vært på nyhedsprogrammet Update de kommende måneder.

- Jeg er utrolig glad for og faktisk også stolt af, at jeg stadig kan bruges. Ikke mindst efter alt det jeg -selvforskyldt-har været igennem med ludomani og den slags. At jeg skrev en bog om min deroute er på ingen måde kommet skidt tilbage, og det er jeg meget taknemmelig for, siger Claus Elgaard, der foreløbigt har en aftale med Update indtil 1. september.

- Derefter må vi så se, hvad der sker, men i hvert fald ved jeg, at det bliver nogle måneder, jeg vil nyde meget. Jeg har en meget ydmyg tilgang til jobbet og kan godt mærke, jeg lige skal have banket noget rust af. Jeg var virkelig nervøs den første dag. Det plejer jeg ellers ikke at være, når jeg laver fjernsyn, fortæller Claus Elgaard.

Det er to år siden, han valgte at stoppe som vært på TV 2/Østjylland for at blive selvstændig og medejer af et eventfirma. I sidste uge var han på skærmen på Update for første gang, og fik dermed sit comeback på TV. Ifølge Update-redaktør Per Bjerre vil Claus Elgaards store sportserfaring være kærkommen de næste måneder, hvor der er masser af store sportsbegivenheder, der skal dækkes på TV.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden