2. okt. 2015
Af af Liz Rørsig

Claus Elming fejrer jubilæum i Vild med dans

Claus Elming kan se frem til en helt særlig aften
For Claus Elming er den fjerde udgave af ”Vild med dans” en hel særlig aften.
TV 2
”Vild med dans”-vært Claus Elming medvirker i aften i sit live-program nummer 100.

Fredag aften kan TV 2-værten Claus Elming fejre jubilæum med ”Vild med dans”-live program nummer 100.

- Da jeg begyndte i 2006, tænkte jeg, at det var det bedste job og en kæmpe chance for at gå underholdningsvejen, som jeg elsker. Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville lave 10 sæsoner, så det er vildt at tænke på, siger Claus til BILLED-BLADET.

I 2005 blev han spurgt, om han ville medvirke som nydanser i ”Vild med dans”, men inden han fik svaret, blev han overhalet af Sisse Fisker, som også var vært på TV 2 Sporten dengang. Og man ville ikke have to værter med i sæsonen.

- Jeg var med i studiet for at se Sisse danse. Jeg troede oprindeligt, at alle parrene var på dansegulvet samtidig, og at det var en dansekonkurrence, som på Susannes danseskole i Herning, hvor jeg gik som seks-årig. Her blev man via en prikkerunde sorteret fra. Men jeg erfarede jo, at hvert par skulle danse alene, og det er så vildt, for det kræver altså virkelig mod at turde det, fortæller Claus Elming og fortsætter:

- I 2006 blev jeg igen ringet op, men denne gang med tilbuddet om at komme til casting til værtsjobbet. Efter at have været igennem tre gange casting, ringede Gitte Madsen (TV 2 redaktør, red.) med ordene: 'Hej Claus, vi vil gerne have, at du bliver vært i ”Vild med dans”.' Og jeg sagde: 'Gitte, jeg vil helt vildt gerne være vært.' Det var den korteste telefonsamtale, og nu snart 100 live-programmer efter møder jeg stadig Gitte på gangen i studiet, og vi er begge lige så begejstrede for programmet som dengang, lyder det fra Claus.

LÆS MERE: Claus Elming: Jeg har ingen dansehofter

Læs mere om: