Claus Elming overtager job efter grimt Dennis Ritter styrt

Claus Elming

Claus Elming

Dennis Ritter er kommet slemt til skade på grund af et cykelstyrt, så Claus Elming er taget til Frankrig for at overtage hans job i TV 2s ”Rolf og Ritter på Tour”.

Claus Elming måtte haste til Frankrig, spænde cykelhjelmen og gøre sig klar til at svinge sig i sadlen.

Sammen med Rolf Sørensen bliver det nemlig ham – ikke kollegaen Dennis Ritter – der skal lave Tour de France optaktsprogrammet, hvor makkerparret prøver nogle af etaperne til Tour de France på egen krop.

”Claus var den af vores værter, der trængte mest til at komme i form”, meddeler TV 2s presseafdeling med et glimt i øjet, da det stod klart, at de var nødt til at skifte den skadede Dennis Ritter ud.

Programmet ”Rolf og Ritter på Tour” må tage navneforandring til ”Rolf og Elming Tour” på grund af det styrt Dennis Ritter blev involveret i for to dage siden.

Frontalt sammenstød med bil

Her slap TV 2s cykelkommentator - med egne ord – ”mirakuløst heldigt”, da han blev ramt frontalt af en modkørende bil, mens han var på cykeltur.

Selvom påkørslen gav Dennis Ritter en større flyvetur, ”slap” han med et hævet knæ og et brækket ribben.

Dennis Ritter kørte på en samlet tur i Toscana, men da de kom til en lille stigning, skiftede en modkørende bil bane og kørte frontalt ind i Ritter.

- Jeg rammer den frontalt mellem lygterne, ryger op på kølerhjelmen, smadrer vinduet, ryger over taget og lander i vejkanten, siger Dennis Ritter til tv2.dk.

Sportsværten var på en erhvervstur, hvor der skulle cykles i Toscana, da han blev torpederet.

Dennis Ritter kommer ikke tilbage på cyklen lige foreløbigt, men efter en tur på hospitalet, er han dog højkant igen.

- Jeg har et kraftigt hævet knæ, som jeg ikke kan bøje. Samtidig er det niende ribben i højre side brækket, siger Ritter til tv2.dk.

Nu må han restituere sig, mens Elming kører i hans sted.

Dennis Ritter
Foto: Birger Storm

Dennis Ritter

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden