Tirsdag, 29. september 2020 - af Stine Ramlyng

Claus fra Landmand søger kærlighed: Det ser jeg i Nanett og Tina

Nanett, Claus, Tina og Ea.
Nanett, Claus, Tina og Ea.
Foto: Ian Devald/TV 2
Claus Drejer sendte tirsdag aften 44-årige Ea hjem efter en uge på hans gård. Tilbage er nu Nanett og Tina.

Vittighederne vælter ud af 46-årige Claus Drejer fra “Landmand søger kærlighed”, der gennem de seneste uger er blevet kendt som en rigtig spasmager i datingprogrammet på TV 2.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Overrasket af grisetryner og t-shirts

Men tirsdag aften ramte alvoren den 46-årige landmand, der skulle vælge en af de tre kvinder Nanett, Tina eller Ea fra efter en uge sammen på gården. 

Smilet lå dog ikke langt væk, da de tre kvinder alle mødte Claus iført grisetryner og t-shirts, hvor der stod: "Må den bedste so vinde".

- Det er rigtig træls at skulle vælge dig fra trynemis. Men på længere sigt tror jeg bare nemmere, at jeg kunne få følelser for en af de to andre, lød det knapt så kækt fra landmanden til Ea, 44, der syntes det var ærgerligt, men fair at Claus følte på den måde.

Kan bedre se mig med de to andre

− Nanett og Tina er begge to skønne kvinder, som hver især rummer noget, som jeg godt kan bruge. Den ene er lidt mere udadvendt, og den anden mere tænkende, men begge dele er tiltrækkende, siger Claus Drejer.

Hvem han vælger af de to tilbageværende kvinder, må nysgerrige seere følge med i ved at se "Landmand søger kærlighed" enten på TV 2 de næste mange tirsdage kl. 20 eller på TV 2 Play.

Læs interview med Claus i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET bringer vi et interview med Claus Drejer, hvor han blandt andet forholder sig til, om der gemmer sig en sårbarhed bag a hans spas og løjer.

I interviewet fortæller han også, hvordan hans børn har haft det med, at han deltog i det succesfulde datingprogram.

Se alle årets landmænd i galleriet herunder:

GALLERI: Landmand søger kærlighed 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden