Lørdag, 4. november 2017 - af af Henrik Salling

Dafne vandt Voice Junior

Nanna Øland, Dafne Stilund Nielsen
Nanna Øland, Dafne Stilund Nielsen
Foto: Lars H. Laursen/BILLED-BLADET
13-årige Dafne fra Dragør sang sig ind i danskernes hjerter og vandt Voice Junior.

Stemningen var højere end himlen, da vinderen af dette års udgave af "Voice Junior" nåede sin slutning. Og selv om alle tre finalister levede op til dommernes og seernes forventninger, så var der alligevel en junior-stjerne, som skinnede lidt mere.

Vinderen af årets finale blev nemlig den 13-årige Dafne Stilund Nielsen fra Dragør. Og Dafne gik rent ind hos seerne, hvis sms-stemmer sikrede hende sejren.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Dafne sang Celine Dion

Under showet havde de tre finalister underholdt med hver deres solonumre. Dafne sang et nummer af verdensstjernen Celine Dion, Merle havde valgt et nummer af danske Shaka Loveless og Kamille sang et nummer af Alessia Cara.

Herefter var det tid for de tre finalister at optræde sammen med deres respektive coaches. Noget, alle tre havde set frem til og absolut et af aftenens højdepunkter.

- Da vi ventede på resultatet, vidste jeg simpelthen ikke, hvem af os der ville vinde, fortalte en glad Dafne, som havde sine forældre, Janne og Lasse, og sin bror, Philip, med til finalen.

 

Oh Land tvivlede aldrig

Også den vindende coach, Oh Land, var glad for resultatet og tvivlede aldrig på sin finalist.

- Dafne har virkelig inspireret mig, hver gang jeg har været sammen med hende, sagde Oh Land alias Nanna Øland.

Det er femte sæson for Voice Junior, som gennem årene har fået større og større popularitet. Om programmet vender tilbage til skærmen næste år er endnu ikke afgjort.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden