11. nov. 2017
Af Majken Munk

Daniel Svensson efter semifinaleplads: Jeg svæver på en lyserød sky

Karina Frimodt og Daniel Svensson
Karina Frimodt og Daniel Svensson
Foto: Hanne Juul
Det var en meget lettet Daniel Svensson, der sikrede sig en plads i semifinalen i ”Vild med dans” efter omdans.

Daniel Svensson og Karina Frimodt havde ikke været i omdans i ”Vild med dans”, men sådan endte kvartfinalen for dem, og de måtte igen på gulvet i argentinske tango mod Dak og Thomas.

En lettet mand

Som altid sad nerverne helt uden på tøjet hos de fire resterende par, da ”Vild med dans”-værterne råbte navnene op på de to par, der gik direkte videre til semifinalen.

Iblandt navnene var ikke Daniel og Karina, og de måtte forberede sig på deres allerførste omdans.

- Det er noget helt specielt at danse omdans, og jeg forsøgte at være så positiv så mulig, for så præsterer jeg bare bedst, fortalte den tidligere håndboldspiller bagefter.

Den lyserøde sky

Heldigvis endte det meget lykkeligt for Daniel og Karina, der sikrede sig en semifinaleplads sammen med Iben og Morten, og Sofie og Michael. Og den plads har sendt humøret i vejret hos Daniel Svensson.

- Jeg svæver på en lyserød sky efter den semifinaleplads. Nu er det virkelig en fornøjelse at bo i min krop, fortalte TV 2s håndboldekspert.

Weekenden bliver travl for Daniel Svensson, der foruden dansetræning også skal promovere sin kommende bog og også kommentere en håndboldkamp for TV 2, men han og partneren Karina er klar til at træne alt, hvad de kan, så de står skarpt i semifinalen fredag den 17. november.

https://imgix.billedbladet.dk/20171110_hjp6851.jpg
Foto: Hanne Juul

Læs mere om: