Lørdag, 18. november 2017 - af Helle Skram de Fries

Daniel Svensson ude af Vild med dans: Jeg har vundet en ven for livet

Karina Frimodt, Daniel Svensson
Karina Frimodt, Daniel Svensson
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Daniel Svensson og Karina Frimodt ville virkelig gerne have haft en finaleplads, men de er ikke i tvivl om, at de har vundet et venskab for livet.

Håmdboldeksperten Daniel Svensson og Karina Frimodt vidste godt, de ikke var favoritter i semifinalen den 17. november, hvor de dystede mod Sofie Lassen-Kahlke og Mcihael Olesen og Iben Hjejle og Morten Kjeldgaard.

Men de håbede og satsede på, at det ville lykkes at få en af de to eftertragtede pladser i finalen i Horsens den 24. november. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Stor skuffelse

Så selvfølgelig var skuffelsen stor, da deres navne ikke blev råbt op som et af de to par, der var i finalen.

- Vi ville gerne have danset dén freestyle (parrenes spektakulære dans i finalen, red.), men det var fair nok. Jeg er konkurrencemenneske, men jeg tabte til en bedre modstander, så det er ok, fortalte en trist, men fattet Daniel Svensson, da BILLED-BLADET talte med ham efter semifinalen.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Perfekt generalprøve

Som det konkurrencemenneske, den tidligere håndboldspiller er, irriterede det ham selvfølgelig, at den tango, han og Karina Frimodt dansede, var perfekt til generalprøven, men havde nogle kiks i liveshowet om aftenen.

Men som den fairplayer, han også er, respekterer han, at de to andre par var bedre.

Ven for livet

- Og jeg havde da overhovedet ikke forstilet mig, at Karina og jeg skulle stå i en semifinale, så jeg er dybt taknemmelig, og jeg har nydt hvert eneste sekund.Og så har jeg fået en ven for livet i Karina.

Daniel Svensson og Karina Frimodt er ikki  tvivl om, at de skal blive ved med at ses, selv om Daniel bor i Aarhus og Karina i København.

- Så må du se at komme herover, lød det fra Karina Frimodt.

Hun var også stolt over, at de var nået helt til semifinalen.

- Det var da ærgrerligt at ryge ud. For to år siden røg jeg også ud i semifinalen- sammen med John "Faxe "Jensen. Men det har været fantastisk at nå så langt.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden