Søndag, 5. marts 2023 — af Luise Marie Bekker

Dansegarderobens Marie Bach Hansen: Bruger erfaringen fra Vild med Dans

Marie Bach Hansen spiller Sussie i "Dansegarderoben".
Marie Bach Hansen spiller Sussie i "Dansegarderoben".
Foto: Tine Harden / TV 2 og Thomas Laursen.
Marie Bach Hansen, der spiller Sussie i "Dansegarderoben", medvirkede i 16. sæson af "Vild med dans".

I 2019 deltog skuespiller Marie Bach Hansen i “Vild med dans”, og da hun fik tilbudt rollen som Sussie i TV 2-serien “Dansegarderoben”, kunne hun tage sin erfaring fra dansekonkurrencen med sig.

– Kroppen kunne huske det, selv om det er noget tid siden. Men jeg har altid kunnet lide at danse, og jeg elsker at nørde sådan noget med, hvordan dansen så ud i 70’erne, og der har Niclas Bendixen (der har stået for koreografien i serien, red.) været fantastisk, fortæller Marie Bach Hansen, da BILLED-BLADET møder hende til en snak om rollen i serien.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Desværre fik Marie ikke lov til at prøver kræfter med dansen i "Vild med Dans" ret længe, da hun og Martin Parnov Reichardt røg ud som andet par.

Dansepigerne blev rystet sammen

I “Dansegarderoben” ser man Sussie få et godt sammenhold med de syv andre dansepiger, som hun for første gang møder til audition til Cirkusrevyen. Og det var faktisk også næsten sådan, kvinderne mødtes i virkeligheden.

– Vi mødtes alle otte for første gang nogle måneder inden optagelserne. Vi skulle lære de der fire danse, vi laver i serien. Det var enormt givende. Det var fedt for det kollegiale, og så lærte vi hinanden at kende meget hurtigt, smiler hun.

Marie Bach Hansen: Hold kæft, det er svært

På trods af erfaringen fra “Vild med dans” og de to måneders dansebootcamp, hun havde sammen med de andre damer, var hun ikke helt tilfreds, da hun så sig selv på skærmen.

– Jeg kan godt lide koreografier. Men jeg synes, man godt kan se det … hvis man kigger efter. Men jeg trøstede mig lidt med – for jeg kan godt være lidt perfektionistisk – at Niclas var god til at sige, at jeg skulle glemme alt om, at armen var det forkerte sted og sådan. At det er mere min energi, der er vigtig. Den der showenergi …

– Sussie og Robert er tidligere konkurrencedansere. Og det er jo en elitesport, jeg har stor respekt for, men vi er jo ikke tidligere konkurrencedansere. Hold kæft, det er hårdt og svært. Og de der dansere får det til at se så nemt ud! Niclas Bendixen viste os videoer, og det ser lidt anderledes ud i ‘70'erne. De var lidt stivere i det dengang. Og heldigvis skulle jeg ikke vise dans på konkurrenceniveau, ler hun.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden