Mandag, 17. oktober 2022 — af Christinna Braun

Datterens beslutning tvang Katerina Pitzner til at træffe svært valg

Katerina Pitzner. 
Katerina Pitzner.
Pineapple Entertainment/TV 2
Diamantdronningen Katerina Pitzner måtte træffe et svært valg.

Som forældre vil man gøre alt for at hjælpe sine børn. Sådan er det også for diamantdronningen Katerina Pitzner, som har fire børn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er bare ikke altid, børnene gør, som man guider dem til at gøre. Det har Katerina Pitzner måttet sande.

I det allerførste afsnit af den nye sæson af familiens tv-program ”Diamantfamilien” fortæller Katerina Pitzner om den komplicerede situation med en af døtrene, Elvira.

Ifølge Katerina Pitzner har Elvira haft udfordringer med sin kæreste, Milad. Det har tæret på familien, fortæller Katerina Pitzner i afsnittet.

Elvira, der til dagligt bor i Dubai med Milad, kan også mærke presset, og det gør det ikke lettere, at familien og kæresten ikke har et godt forhold til hinanden. Ja, faktisk bliver der direkte sagt i programmet, at de ikke kan sammen.

Elviras beslutning om, hvordan hun vil leve sit liv, tvinger Katerina til selv at træffe en beslutning. Hun må give slip på Elvira, så hun ikke selv bliver slidt op.

Derfor skriver Katerina Pitzner et langt brev til Elvira, som hun læser op i det første afsnit af den nye sæson af programmet ”Diamantfamilien”.

- Du og jeg har været mere igennem, end jeg har været igennem med dine tre søskende sammenlagt. Hver eneste gang du beder om hjælp, tilsidesætter jeg mit eget for at hjælpe dig. Men min indsats er ofte forgæves. Du plukker i bedste fald lidt i det her og der, og dine resultater bliver derefter. Du er dygtig, kreativ og har et kolossalt potentiale, der kan bringe dig langt, hvis du fokuserer og udnytter det rigtigt. Men jeg kan ikke være en større del af rejsen lige nu. Andet end din mor, læser Katerina Pitzner bl.a. op fra brevet, hun har skrevet til Elvira, i "Diamantfamilien".

Katerina Pitzner har børnene Thalia, Elvira, Hector og Ophelia.

”Diamantfamilien” kan ses på TV 2 Zulu og på TV 2 Play.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden