Mandag, 8. marts 2021 - af Stine Ramlyng

David Owe i Korpset på TV 2: Det her er jeg bange for

David Owe i TV 2-programmet "Korpset - gjort af det rette stof"
David Owe i TV 2-programmet "Korpset - gjort af det rette stof"
Foto: Lars E./TV 2
David Owe er en af de 12 kendte aspiranter i TV 2-programmet "Korpset - gjort af det rette stof". Og der er særlig én ting, han er bange for.

Selv om man er uddannet skuespiller og psykolog, har arbejdet som stuntman, har udgivet et musikalbum, vundet "Vild med dans" og til daglig arbejder med samspillet mellem krop og psyke, så kan man stadig godt være nervøs for, om man kan præstere det, man tror - eller ønker - man kan.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det slår David Owe, 43, fast i TV 2-programmet "Korpset - gjort af det rette stof", hvor han er en af de 12 kendte danskere, der bevæger sig ind i tre tidligere elitesoldaters verden. 

Her bliver han og de 11 andre aspiranter degraderet til et nummer og bliver kastet ud i vildt udfordrende mentale og fysiske udfordringer med alt fra udspring fra høje klipper, lange vandringer med tunge sten og at bokse mod hinanden.

Bange for at fejle

Men særligt én ting optager David Owe.

- Jeg er bange for, at hvis jeg kommer helt ud til grænsen at opdage, at jeg er egoistisk, eller at jeg mangler mod. Når jeg nu drømmer om at udvise den perfekte udgave af mig selv, siger David Owe i ærligt til kameraet i "Korpset - gjort af det rette stof". 

Hvordan det går David Owe, Daniel Svensson, Rikke Hørlykke, Frederik Nonneman og de andre kendte deltagere kan man se i "Korpset - gjort af det rette stof", der bliver vist hver mandag aften på TV 2 klokken 20 fra 8. marts.

Se de 12 kendte aspiranter i galleriet herunder:

GALLERI: Deltagere i Korpset 2021 (Foto: Lars E./TV 2)

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden