15. nov. 2013
Af af udeoghjemme.dk, Aller Media

De 7 bryllupper: Derfor sagde Jessie og Jonas ja

25-årige Jessie Dalgaard Rose gik egentlig kun og ventede på, at kæresten Jonas skulle falde på knæ.

Jessie, 25, og Jonas Dalgaard Rose, 28, fra Ølstykke har ikke kun sagt ja til hinanden. De har også sagt ja til at invitere danskerne inden for i de næste syv år, hvor seerne kan følge med i deres kærlighedsliv — både i medgang og modgang.

Ventede på at Jonas skulle falde på knæ

Men hun nægtede at prikke til ham – for han skulle kun gøre det, når han selv ville. Alligevel blev hun en smule overrumplet, da Jonas juleaften i fjor gik på knæ i køkkenet og rakte hende en smuk guldring, som han havde fået lavet specielt til hende af arvet guld.

- Det blev heldigvis et klart ja, smiler 28-årige Jonas tilfreds.

Eget monogram

Otte måneder senere – den 24. august i år – blev parret så viet ved et stort kirkebryllup i Slangerup med efterfølgende reception og fest for 61 gæster, hvor intet var overladt til tilfældighederne.

Lige fra de hjemmelavede invitationer til deres eget monogram, der prydede servietterne, vinflaskerne og de små gaveposer, der var til alle gæsterne.

- Det var en fantastisk dag. Vi var bare så glade, siger Jessie og bladrer i det tykke fotoalbum, der gemmer på masser af minder om parret, der har været sammen i ni år.

Kærlighed på TV

De mødtes i Jonas’ fars firma, hvor dengang 14-årige Jessie var pakkepige. To år senere kunne de ikke længere skjule deres forelskelse, og siden har de været et fast par.

Nu er de nygifte, blevet forældre til lille Benjamin på et år og bor i et parcelhus i fuglekvarteret i Ølstykke.

Fremover vil deres minder dog blive knap så hemmelige som dem i fotoalbummet. For Jessie og Jonas har – sammen med seks andre par – ikke blot sagt ja til hinanden.

De har også sagt ja til at invitere danskerne med indenfor i deres liv de næste syv år. Den kommende kærlighedskrønike vil blive vist på TV 2 og dokumentere ægteskabet på godt og ondt. Noget, parret er helt klar over.

Overtage fars firma

- Vi ved jo ikke, hvad der kommer til at ske i vores liv. Men vi har ikke sagt ja til at medvirke, fordi vi tror, at vi ender med at blive skilt. Vi tror selvfølgelig på, at vi kan klare de kriser, der måske opstår i de kommende år, siger Jonas.

En af de kommende udfordringer, som parret står over for, er, at Jonas i løbet af næste år skal overtage sin fars distributionsfirma med 47 medarbejdere.

Et stort ansvar, som Jonas er bevidst om også vil give visse udfordringer.

- Det er jo ikke bare et firma, jeg overtager. Der følger også en masse bekymringer med – det har min far aldrig lagt skjul på. Men jeg tror på, at det skal Jessie og jeg nok klare. Sammen er vi stærke, siger Jonas.

Flere børn

Jessie arbejder i dag på kontoret i firmaet, og også hun er indstillet på, at der kommer til at være travle og stressede perioder for Jonas.

Alligevel er hun ret fortrøstningsfuld – også selv om hun måske kommer til at stå for det meste på hjemmefronten.

- Vi er gode til at tale om tingene, og sammen er vi stærke. Jeg håber, at om syv år har vi fået et eller to børn mere, vi er flyttet i et større hus, og det går godt for firmaet. Og så håber og tror jeg på, at Jonas og jeg er mindst lige så glade for hinanden, som vi er nu, siger Jessie med et smil.

Læs mere om: