Torsdag, 25. februar 2021 - af Helle Skram de Fries

De sjældne danskere: Derfor er Nalina med igen i ny sæson

Nalina.
Nalina.
Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2
Medfødte udfordringer forhindrer ikke et godt liv, og det budskab vil Nalina og Noors forældre gerne bidrage med.
I sidste sæson af TV 2-programmet ”De sjældne danskere” fik Nalina en lillebror Noor.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
 
  Han er – ligesom sin søster – født med sticklers syndrom. Det giver begge børn et specielt udseende og nogle anderledes udfordringer.  
Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2
  Nu er begge børn med i den nye sæson af programmet, der bliver sendt første gang torsdag 25. februar kl. 20.00.  

En vigtig fortælling

- Vi har sagt ja til at være med igen, fordi det er en vigtig fortælling, lyder det fra børnenes mor, Karina Arensbach,

- I sidste program kom Noor til verden. Nu er han her og er en glad og stærk lille gut. Første program er optaget i december 2019, hvor Nalina og Noor flytter til Ringsted sammen med deres forældre Karina og Kasper. - I mellemtiden er Noor blevet to år og Nalina bliver syv til juni, fortæller Karina Arensbach.  
Foto: Martin Høien
 

Alle børn er en kæmpe gave

- Det er vigtigt for os at fortælle historien om, at alle børn er en kæmpe gave. - At de godt kan få et fint liv, selv om de kommer med nogle udfordringer og har lige så meget ret til at være her som alle andre. De to søskende har et tæt forhold og har begge stor vilje og stædighed og en kæmpe livsglæde. - Noor er mere en bulderbasse en Nalina. Hun var lidt mere forsigtig som lille. - Man er så også mere robust som 2. gangs forældre og ikke så nervøs for, at de får lidt skrammer.  
 

Tidligt oppe

Torsdag den 25. februar om morgenen var Noor og Nalina med deres mor i Go’ Morgen Danmark. Så de var tidligt oppe og parat til afgang her på det fine instagramfoto, som BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe.  
Foto: Privat
 

En tur i Tivoli

- Det var så skønt at være ude og mærke vinden i håret, mens vi ventede på svar fra coronatesten. - Nalina syntes så, de godt lige kunne have lukket lidt op i Tivoli, når vi nu var der, griner Karina Arensbach. Med  den nye sæson af ”De sjældne danskere” er Nalina og Noor også sammen med blandt andre Theo, Niels og Hjalte.  
Foto: Lasse Lundberg Andreasen/TV 2
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden