Søndag, 9. august 2020 - af Liz Rørsig

Deler teenage-billede: Så solskodet blev Christian Degn

Christian Degn
Christian Degn.
Foto: Dan Mariegaard
Da TV 2’s Christian Degn som 17-årig var med i en fodboldturnering i bagende sol, lærte han , at det er en god idé at have solcreme på.

TV 2-værten Christian Degn opfordrer på sin Instagram-profil til, at man husker at bruge solcreme, når solen står højt på himlen. Han lærte nemlig lektien som 17-årig under en fodboldturnering, hvor han blev noget solbrændt, hvilket et foto fra dengang viser. Fotoet har Christian Degn lagt på sin Instagram-profil.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I bagende sol

- Min klasse arrangerede fodboldturnering for hele Randers Statsskole, så jeg var udenfor hele eftermiddagen i bagende sol. Og gav ikke solcreme en tanke, fortæller Christian Degn til BILLED-BLADET om oplevelsen som teenager. 

 

Klassekammeraterne hjalp

- Heldigvis stod klassekammeraterne klar med svale øl bagefter. Og det kan vist ses på øjnene. Men det er noget lige så god smertelindring som et tykt lag aloe vera, siger TV 2-værten med et smil. 

Bader sig i solfaktor

- Jeg har stadig let ved at blive solbrændt og bader mig i faktor 30-50. Alligevel dummer jeg mig altid lidt hvert år. En halv time i hård sol, og jeg ligner en krebs. Det er så vildt. Til gengæld er min hud om vinteren altid kridtet op til fest, smiler Christian Degn.

Se fotoet, som vi har fået lov til at vise fra Christian Degns Instagram-profil, og som er taget af tv-værtens gymnasiekammerat Morten Thrane-Leth. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden