28. apr. 2014
Af Malan Joensen

Dennis Ritter har havregryn med til Tour de France

Dennis Ritter.
Dennis Ritter.
Arkivfoto: Birger Storm
Sportsjournalisten har gennemført en livsstilsændring og lagt croissanterne på hylden.

Journalist Dennis Ritter, der især beskæftiger sig med cykelsport og hver sommer er travlt optaget af Tour de France, fortæller til Politiken, at han for fire år siden lagde sin livsstil om.

Han var speaker ved en ironmankonkurrence og blev her inspireret til at leve sundere.

- De første mange år, jeg lavede Tour de France, bestod min morgenmad af baguettes og croissanter. Men nu er jeg begyndt at medbringe mine egne havregryn, ligesom jeg heller ikke længere køber sandwich med hvidt brød, æg og bacon på tankstationer. I stedet snupper jeg en salat og noget frugt. Hold kæft, hvor lyder det frelst, men det er sgu sandheden, fortæller Dennis Ritter til avisen.

Sportsjournalisten går også op i etik og dyrevelfærd, når han skal tage en beslutning om, hvad der ryger i indkøbskurven:

- Jeg betragter mig selv som en ualmindelig stor dyreven og kunne aldrig drømme om at købe æg fra høns, der ikke har kunnet røre jorden. I det hele taget går jeg op i at købe ordentlige råvarer, som er lavet økologisk, ansvarligt og, ja, med kærlighed, siger Dennis Ritter.

Læs mere om: