Dennis Ritter og Rolf Sørensen på Tour: Sådan var det at cykle med kronprinsen

Kronprins Frederik, Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Kronprins Frederik, Rolf Sørensen og Dennis Ritter

Foto: TV 2
Dennis Ritter fortæller, hvordan det var at cykle rundt i København med kronprins Frederik.

Rolf Sørensen og Dennis Ritter har kørt store dele af Frankrig rundt sammen på to hjul i ”Rolf og Ritter på Tour”.

I år er ingen undtagelse, og denne gang har de to cykelkommentatorer tilmed haft fornøjelsen af også at køre i Danmark, fordi årets tre første ”Tour de France”-etaper skal køres herhjemme.

Kronprinsen på prøvetur

Årets første etape er en enkeltstart rundt i København, og de to har prøvekørt ruten sammen med en anden stor cykelentusiast – nemlig kronprins Frederik.

Nu hvor cykelløbet begynder i Danmark, har Dennis Ritter haft et ønske om at involvere kronprinsen så meget som muligt, og han er glad for, at han gerne ville med ud at teste enkeltstarten.

Tandhjulene passede bare sammen

- Det var en fantastisk dag og en fantastisk lørdag formiddag, vi havde der og en god oplevelse. Kronprinsen har været meget involveret i det her projekt og er meget engageret. Han cykler selv og har gjort det i mange år, og han ved noget om Tour de France, fortæller Dennis Ritter.

- Jeg har mødt og interviewet kronprinsen før, men man er altid lidt spændt på, hvordan det bliver, og hvordan samtalen flyder – og den flød bare SÅ godt! Tandhjulene passede bare på en eller anden måde, og der var en fælles passion og interesse og nysgerrighed, der drev det, fortæller Dennis Ritter om den fantastiske oplevelse.

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden