Derfor bliver Bachelor-Philip grillet i den varme stol

Se også:

Både Philip og Kasper giver deres bud på, hvorfor kvinderne var hårdere ved Philip.

“Skal Philip til at holde mundtøjet i ro?”

Philip sveder lidt i den varme stol, der i dagens afsnit af “Bachelor” erstatter den sædvanlige mingling.

Se videoen øverst i artiklen.

– Jeg bliver mere grillet, fordi nogle af pigerne er mere følelsesmæssigt involveret eller føler sig overset. Der er sådan en som Sofie, der er meget med i sync, og som får nævnt, jeg ikke ved, hvilket billede, der har tegnet sig med det kysseri. Hun hælder jo benzin på bålet, så dramaet blusser op, siger Philip, der helt generelt er træt af at skulle høre for, at han har kysset tre af sine dates.

– Kys hører hjemme på dates, og jeg føler ikke, jeg får kysset med Gud og hvermand. Det er naivt af pigerne at tro, der ikke bliver kysset. I Danmark er det fysiske en stor del af det at date. Gik der “one night stands” i den, kunne jeg forstå det, men kys er bare en del af det, siger han og tilføjer, at han jo kun har kysset med dem, han har været på flere dates med, og at han altså ikke har tænkt sig at give alle kvinderne lige meget opmærksomhed.

– Jeg vidste, jeg ikke ville kunne vægte 17 dates lige højt, så jeg så dem enkeltstående og var mere fokuseret. For jeg kunne ikke til sidst stå med fem roser og sige: “I er lige nice” …

Kvinderne stiller de to mænd svære spørgsmål.
Foto: Lotta Lemche/TV 2

Kvinderne stiller de to mænd svære spørgsmål.

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Kasper: Jeg kører den diplomatiske vej

Kasper er enig i, at han får mindre på puklen, fordi han har haft flere på dates og kysset færre kvinder.

– Jeg kørte mere den diplomatiske vej og havde haft mange af dem på dates. Jeg havde haft så mange med, som det var muligt, så jeg kunne lære alle bare lidt at kende og stå stærkere, når jeg skulle afvise en, der skulle hjem til Danmark. Det var godt at kunne forsvare, at jeg havde investeret tid i hende, når nu hun var taget hele vejen til Caribien. Og Philip har haft lidt mere gang i kyssetøjet … ler Kasper.

På det her tidspunkt i “Bachelor” har Philip kysset med tre kvinder: Frida B., Victoria og Frederikke, imens Kasper har kysset med Helena og Anna.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden