Tirsdag, 25. februar 2020 — af Laura Dalgård Hansen

Derfor bliver Badehotellet-stjerne undervist af kollega

Laura Kjær, Mia Helene Højgaard, Bodil Jørgensen og Ulla Vejby
Laura Kjær, Mia Helene Højgaard, Bodil Jørgensen og Ulla Vejby
Foto: Mike Kollöffel
I ”Badehotellet” arbejder Ane og Edith sammen i køkkenet, og også i virkeligheden har de to meget at gøre med hinanden. Mia Helene Højgaard får nemlig undervisning af Ulla Vejby.

På ”Badehotellet” er Edith den meste erfarne af stuepigerne, men også i det virkelige liv har skuespiller Ulla Vejby mere erfaring end nogle af de yngre, der er med på hotellet.

Og den deler hun gerne ud af, for i den seneste tid har Mia Helene Højgaard, der spiller Ane i den populære TV 2-serie, læst hos Ulla Vejby.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Edith og Anes samarbejde

- Jeg ledte efter nogen at læse ved, og der er mange at vælge mellem, så jeg spurgte nogle til råds fra ”Badehotellet”. Blandt andre Ulla, som sagde lidt i sjov: ”Du kan bare læse ved mig”. Så sagde jeg: ”Hvis du mener det, vil jeg gerne”, fortæller 22-årige Mia Helene Højgaard. 

- Og så havde vi en aftale.

Den unge skuespiller drømmer om at dygtiggøre sig som skuespiller, og hun nyder at få en anden form for læring, end den hun får gennem sin medvirken i ”Badehotellet”.

Foto: Mike Kollöffel

Mia Helene Højgaard i rollen som Ane. 

Har taget det med et grin

Mia Helene Højgaard bor til daglig i Odense, mens Ulla Vejby bor i Nordsjælland, så hun har pendlet frem og tilbage. 

- Jeg har valgt nogle tekster, som jeg gerne ville øve mig i, og så har jeg vist dem for Ulla, og hun er kommet med feedback. Derudover har vi lavet nogle forskellige øvelser og øvet teknikker og sådan noget.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

- Det har været virkelig rart, at Ulla kendte mig og mine forcer, og hun var ikke bange for at kaste mig ud i forskellige opgaver. Og vi kender hinanden så godt, så vi har taget det hele med et grin, fortæller Mia Helene Højgaard.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden