Onsdag, 30. september 2020 - af Karina Didriksen

Derfor bliver Sarah Grünewalds job anderledes i år

Foto: Thomas Laursen
”Vild med dans”-værten Sarah Grünewald tager igen i år imod danserne ude bagved, men i år er der flere ændringer.

Ikke alt er, som det plejer, når den 17. sæson af ”Vild med dans” bliver skudt i gang fredag den 2. oktober.

Sarah Grünewald deler igen i år værtstjansen med Christiane Schaumburg-Müller, men når hun skal tage imod danserne ude bagved, er der visse ændringer på grund af corona-restriktionerne.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 36-årige vært plejer at stå og interviewe parrene ved et lille bord, men i år kommer hun til at stå ved et større bord, så de kan holde afstand til hinanden.

Ingen kram i år

Der plejer at være masser af kærlige kram og highfives omme bagved, når danserne kommer tilbage fra dansegulvet, men det bliver også anderledes i år.

 

På grund af corona skal Sarah Grünewald og parrene sørge for at holde afstand til hinanden, og netop derfor er der også lavet endnu en stor ændring i år.

Sofaen bliver udskiftet

Parrene kommer ikke længere til at sidde i en sofa og hygge sig, mens de sidder tæt op og ned ad hinanden. I stedet bliver de delt op, så hvert par sidder i en lænestol, og de får samtidig hver deres mikrofon.

På den måde kan de overholde corona-restriktionerne med fire kvadratmeter per person.

I BILLED-BLADET, der kan købes fra torsdag den 1. oktober, kan du læse en kæmpe guide til årets ”Vild med dans” og lære alle nydanserne og de professionelle dansere bedre at kende.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden