9. apr. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Derfor bor Jesper Steinmetz ikke med kæresten

Jesper Steinmetz
Jesper Steinmetz
Foto: Martin Høien
Jesper Steinmetz er vild med sit liv som korrespondent i USA, og han har foreløbigt ikke nogen planer om at vende hjem til Danmark.

TV 2’s korrespondent Jesper Steinmetz er vant til at være på farten, og det er også grunden til, at han ikke deler bopæl med kæresten Kieran, selvom de begge bor i Washington D.C.

- Vi bor 10 minutter fra hinanden. Jeg har ikke ambitioner om, at vi skal bo sammen, for jeg er der ikke så meget. Men når jeg er i byen, er vi altid enten hos ham eller mig. Det kører, fortæller Jesper Steinmetz med et smil.

Jesper Steinmetz: Det er gået i blodet

Han har rapporteret om alt fra præsidentvalg til Oscarshows og coronakrise i sine 10 år som korrespondent i USA, men han er på ingen måde blevet træt af sit travle arbejdsliv og de mange rejser.

- Min kontrakt går til sommeren 2021, men jeg har ikke umiddelbart ambitioner om at vende hjem. Det er gået meget i blodet. Jeg kan enormt godt lide at være dér og det liv med at rejse rundt.

- Jeg tror, jeg er blevet bidt af en bacille, og det ville være svært for mig at komme hjem og lave noget fast, forklarer Jesper Steinmetz.

Steinmetz på farten

Trods sit travle liv går han meget op i også at sætte tid af til venner og familie hjemme i Danmark.

- Jeg plejer at være hjemme cirka hver sjette uge. Jeg kommer med vilje hjem, hvis folk har fødselsdag eller holder fest – også selv om det bare er for en weekend. Det er vigtigt for mig at prioritere.

De mange rejser frem og tilbage og rundt i USA kan dog også nogle gange sætte sine spor hos den rutinerede korrespondent.

- Nogle gange når jeg vågner på hotelværelset, tænker jeg: ”Hvor er jeg, hvad er klokken, og hvad er det nu, jeg skal i dag?”. Man kan blive forvirret, men det har jeg lært at leve med, understreger Jesper Steinmetz.

https://imgix.billedbladet.dk/20190817_mr_divaer_009.jpg
Jesper Steinmetz og kæresten Kieran
Foto: Michael Rieck

Læs mere om: