Søndag, 20. december 2020 - af Helle Skram de Fries

Derfor er Albert og Jenna sammen dagen derpå

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge.

Albert Rosin Harson og Jenna Bagge.

Foto: Hanne Juul
Dagen efter ”Vild med dans”-finalen er danseparret mødtes hjemme hos Jenna Bagge.
- Vi er lige mødtes hjemme hos mig og skal til at beslutte, hvad vi skal have at spise. Det fortæller den 31-årige ”Vild med dans”-stjerne Jenna Bagge, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen søndag 20. december.  
  Dagen før blev hun og den 18-årige skuespiller Albert Rosin Harson nummer to i ”Vild med dans” 2020.  

Lækkert take away

- Det vil vi gerne fejre sammen i dag, så vi skal finde noget lækkert take away mad, vi kan hente eller få bragt. - Vi sad derude efter showet i går og fik lidt champagne sammen med de andre. Og vi så vores freestyle.  
Foto: Martin Sylvest/Ritzau/Scanpix
  - Men vi vil gerne fejre det sammen i dag, forklarer Jenna.  

Fint at se freestylen

- Det var fint at se freestylen. Jeg er rigtig godt tilfreds med den, fortæller Albert.  - Vi fik jo også toppoint og mange flotte ord. Så jeg er glad og stolt. Det var jo min første freestyle, lyder det fra Jenna Bagge.  
 
Foto: Martin Sylvest/Ritzau/Scanpix
  - Det var lidt en sejr, at vi fik så høje point. Parret var også på gulvet sammen i en superflot tango.  
Foto: Martin Sylvest/Ritzau/Scanpix
 

God mad og hygge

- Så nu skal vi have noget god mad og hygge. - Vi har endnu ikke besluttet, hvad vi skal spise. - Vi har spist så mange frokoster sammen, så vi kender hinandens smag. - Vi kan begge to godt lide sushi, siger Albert.  
Foto: Hanne Juul
 

Jenna stemmer for julemad

- Jeg synes nu, vi skal have noget julemad, mener Jenna. Faktisk kan Albert godt lave mad, men danseparret foretrækker noget nemt efter den lange finale-aften.  

Albert god til at lave mad

Albert har tidligere lavet 2-retters menu til Jenna og de to ”Vild med dans”-veninder, Asta Björk og Mille Funk. - Jeg lavede ribeye og noget med svampe – og bagte kage, forklarer Albert stolt.  Men dagen derpå står menuen altså på take away mad.  

Velkommen i kageklubben

Fremover kan Albert brillere med sin bagekunst i kageklubben, hvor nogle af ”Vild med dans”-stjernerne mødes og spiser kage. - Alle har sagt, du er meget velkommen, lyder det fra Jenna Bagge.  
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden