25. okt. 2019
Af Helle Skram de Fries

Derfor er de tre dansestjerner tilbage i Vild med dans

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/top_14.jpg
Foto: Aller Media
Når ”Vild med dans” i aften samler penge ind til Knæk Cancer er tre almindelige danskere med på scenen for at danse med tre gamle danse-kendinge.

Tre danskere, der alle har været ramt af cancer, danser fredag 25. oktober på Det Kongelige Teater i forbindelse med program 7 af ”Vild med dans”.

De tre danskere, danser med hver sin professionelle.

Gift under kemobehandling

Tv2. dk oplyser, at professionelle danser Marc Christensen er tilage i "Vild med dans" for at danse med 29-årige Charlotte Langer Mortensen, der har været gennem en operation for brystcancer.

Charlotte blev gift midt under sin kemobehandling, og når hun havde det skidt, dansede hun hjemme i stuen med sin mand.

Charlotte er med i ”Vild med dans”, fordi dansen kom til at betyde meget for hende i sygdomsforløbet.

Hjælp til at tale om sygdomme

Også danser Katrine Bonde er tilbage på de bonede tv-gulve i Det Kongelige Teater for at danse med 25-årige Theis Nybo, der fik konstateret modermærkekræft i 2016, skriver tv2.dk.

Theis Nybo har fået stor hjælp af Kræftens Bekæmpelse til at tale om sin sygdom og får i dag forebyggende immunterapi for at holde kræften nede.

Mads Vad tilbage

Og endelig oplyser TV 2, at Mads Vad er tilbage for at danse med 53-årige Betinna Jørgensen, der er opereret for endetarmskræft.

Hun er i dag kræftfri, men kræften har givet hende et nyt livssyn, og hun har kastet sig over frivilligt arbejde hos Kræftens Bekæmpelse.

Fredag 25. oktober kan du se de tre modige danskere kaste sig ud i dansens svære, men også livsbekræftende og skønne kunst for at få den dejlig oplevelse og samtidig samle penge ind til det gode formål.

Læs mere om: