Derfor er Stine Bjerre Mortensen til Vild med dans

Stine Bjerre Mortensen. 

Stine Bjerre Mortensen. 

Foto: Dan Mariegaard
TV 2’s sportsvært Stine Bjerre Mortensen sidder blandt publikum i program 5 af ”Vild med dans” og bakker op om en af nydanserne.

Der er flere kendte ansigter blandt publikum under ”Vild med dans” fredag den 8. oktober, og en af dem er Stine Bjerre Mortensen.

Den 39-årige sportsvært er mødt op for at heppe på en af de kvindelige nydansere.

- Jeg er blevet inviteret af Michelle Kristensen, som jeg kender, og som synes, at jeg skulle ind og se hende danse, fortalte en glad Stine Bjerre Mortensen og tilføjede:

Tegn abonnement på BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

- Jeg har heppet på hende hjemmefra, så jeg har glædet mig til det.

Er ikke blevet spurgt

TV 2-værten Stine Bjerre Mortensen har aldrig selv deltaget i ”Vild med dans”, men hun afviser ikke, at man en dag får hende at se på dansegulvet.

- Om jeg selv vil være med? Det er et rigtig godt spørgsmål! Jeg synes, det er mega inspirerende at lære at danse så mange forskellige danse. Så den del kunne jeg godt finde på, sagde sportsværten og fortsatte:

- Det er lidt sjovt, fordi jeg jo arbejder i den her branche, men alligevel ville jeg synes, det var lidt angstprovokerende at komme ud på gulvet. Så jeg kan ikke svare helt skarpt på det. Men de har heller ikke spurgt mig.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden