Derfor har Dennis Ritter glædet sig særligt meget til Touren

Dennis Ritter

Dennis Ritter

Foto: Jesper Sunesen
Dennis Ritter er for 15. gang i træk kommentator, når TV 2 sender Tour de France, som han i år har glædet sig særligt til.

Tour de France er for mange danskere lyden af sommer.

Det samme kunne man derfor sige om Dennis Ritters stemme, som livligt lyder, når etaperne, han kommenterer, vises på TV 2.

Væk fra sporten

Når Dennis Ritter har været en del af TV 2’s Tour de France-hold tidligere, har det blandt andet været i kraft af sit job på sporten.

Men den seneste tid har han ageret nyhedsvært på TV 2 News, hvilket betyder, at han ikke så ofte dækker store sportsbegivenheder længere.

Selv om han har sin faste gang hos TV 2 News, får han alligevel lov til at rejse til Frankrig og kommentere Tour de France igen i år for hovedkanalen.

For lang pause

Jobbet som nyhedsvært har også gjort, at han virkelig savner at dække sin passion, som er cykelsport.

Det har betydet, at Dennis Ritter har glædet sig ekstra meget til Tour de France 2021.

- Jeg glæder mig, som jeg aldrig har glædet mig før. Jeg laver i sagens natur færre cykelløb, end jeg gjorde tidligere, og det tror jeg, er med til at skærpe den glæde. Det er med til at minde mig om, hvor meget jeg holder af det, og hvor meget jeg savner det, hvis pausen er blevet for lang siden sidste cykelløb, siger Dennis Ritter til BILLED-BLADET.

Spar op til 890 kr. med BILLED-BLADET i julegaveKlik her og læs hvordan!

TV 2 sender alle 21 etaper af Tour de France, som Dennis Ritter kommenterer med kollegerne Rolf Sørensen og Chris Anker Sørensen.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden