Tirsdag, 22. december 2020 - af Stine Ramlyng

Derfor har Peter Tanev tabt sig så meget

Peter Tanev
Peter Tanev
Foto: Lars H. Laursen
Som den vakse seer måske har lagt mærke til, er der blevet en del mindre af vejrvært Peter Tanev. Det er der en helt særlig grund til, fortæller han.

Slut med brød, kartofler, ris og mælkeprodukter. Det er opskriften på 52-årige Peter Tanevs tydelige vægttab, der indtil videre tæller 7 kg. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I konkurrence med Claus Elming

Grunden til vægttabet stammer fra en konkurrence med Claus Elming. De to kammerater skulle have cyklet Alperne tynde sammen til september, og Peter Tanev så det i starten af året som en anledning til at gøre kropsvægten mindre for at kunne komme hurtigere og nemmere opad. Og måske endda forbi Claus Elming.

- Claus Elming og jeg cykler om kap, og hvis jeg ikke kunne slå ham på formen, må jeg slå ham på vægten. Så blev det aflyst. Men jeg holdt ved livsstilen, og så raslede kiloene af, fortæller Peter Tanev til ugebladet Se og Hør

Må ikke tabe sig mere

Selv mener han, at grunden til at det er så tydeligt er, at hans "ekstra kilo" normalt sætter sig i ansigtet. Vejrværtens mor har dog også været efter sin søn og sige, at nu må han ikke tabe sig mere.

- Det er første gang i 20 år, er der nogen, der har sagt det til mig, siger Peter Tanev til Se og Hør. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden