Tirsdag, 6. oktober 2020 - af Helle Skram de Fries

Derfor jubler Karina Frimodt

Karina Frimodt.
Karina Frimodt.
Foto: Hanne Juul
Endelig kan den dygtige danser få fjernet stingene efter sin skade.
- Jeg er faktisk på vej ind til lægen nu for at få fjernet stingene, lød det fra Karina Frimodt, da BILLED-BLADET fangede hende på mobilen tirsdag 6. oktober.
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
  Under prøverne på ”Dirty Dancing – The Musical” stødte Silas Holst og Karina Frimodt hovederne sammen, og Karina Frimodt måtte syes med tre sting lige over øjet.  

 

Har passet på

- Det bliver rart at få stingene væk. - Jeg kan godt mærke, jeg har passet lidt på. Både under prøverne på Dirty Dancing og træningen til ”Vild med dans”. De to stjerner, Silas Holst og Karina Frimodt, medvirker i ”Dirty Dancing – The Musical” som danselærer Johnny Castle og danselærerinden Penny.  
Foto: Martin Høien
  I øjeblikket er de samtidig med i ”Vild med dans” 2020, der havde premiere 2. oktober. Dirty Dancing har premiere i Musikhuset Aahus fredag 23. oktober.

 

Håber jeg stadig er med

- Jeg håber, jeg stadig er med i ”Vild med dans” den fredag, og der er sat en understudy på. til min rolle som Penny.  - Men de øvrige ugedage er jeg naturligvis med. Der tager jeg frem og tilbage mellem København og Aarhus.

 

Flot wienervals

Karina Frimodts ”Vild med dans”-partner er skuespilleren Janus Nabil Bakrawi Til premiereshowet dansede de en flot wienervals.  
Foto: Hanne Juul
 

Glæder mig helt vildt

I program 2, fredag 9. oktober, skal parret danse paso doble. - Det glæder jeg mig helt vildt til. Janus er rigtig god i paso. - Vi har valgt et lidt utraditionelt musiknummer. - Så håber jeg bare dommere, publikum og seere kan lide det. 
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden