Fredag, 27. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Derfor kan Jakob Fauerby ikke heppe på Silas

Jakob Fauerby.

Jakob Fauerby.

Foto: Martin Høien
Sidste års Vild med dans-vinder Jakob Fauerby skulle i ”Vild med dans”-studiet i aften, men er blevet stoppet af corona.
- Jeg er vildt ked af det. - Vi har passet så meget på, og vi har ingen symptomer, så det kommer helt bag på os, fortæller Jakob Fauerby til BILLED-BLADET.  
  Både han og manden, Anders Fauerby, er ramt af corona og er i isolation.  

Skulle heppe på Nukâka og Silas

- Jeg skulle faktisk have været inde og se ”Vild med dans” i aften og heppe på Nukâka og Silas, men det går jo slet ikke, forklarer Jakob Fauerby. Han vandt sidste års ”Vild med dans” sammen med Silas Holst.  
Foto: Hanne Juul
  Nukâka Coster-Waldau er en af Jakob Fauerbys  bedste venner. - Det er bare så ærgerligt.  

Testet før job

- Jeg blev testet på et produktionsselskab, hvor jeg skulle træne nogle værter, og testen var positiv. - Anders måtte komme og hente mig, og han blev så også testet positiv. - Jeg har ringet til alle, jeg har været sammen med siden i mandags, så de kan blive testet.  

Datteren skal også testes

Sammen med sin mand og veninden Rebecca Sølvsten har Jakob datteren Anna, der kom til verden midt under sidste års ”Vild med dans”.  
Foto: Privat
 
  - Annas mor, Rebecca, er testet negativ, og Anna skal selvfølgelig også testes, men det er på et hospital. Tirsdag skulle Jakob Fauerby have været til optagelser på ”Året der Gak”, sammen med satiregruppe Platt-Form, men det må han også aflyses. - Nu skal vi være i isolation en uge og efter det være symptomfri i 48 timer.  

Glad for det blev opdaget

- Vi må jo ikke rigtig noget, men så har vi brugt tiden på at pynte op til jul.  BILLED-BLADET har tilladelse til at bringe det fine foto med den flotte adventskrans.  
Foto: Privat
  - Vi kommer jo gennem det. - Vi må Facetime – og så være glade for det blev opdaget. -Tænk hvor mange, jeg ellers ville have nået at være i kontakt med, lyder det fra Jakob Fauerby.  

Aften med Vild med dans

- Nu må vi så se ”Vild med dans” herhjemme og få en dejlig aften ud af det og få heppet på Nukâka og Silas.  
Foto: Hanne Juul
  - En ven har handlet ind for os, og vi har det heldigvis godt.             

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden