10. apr. 2021
Af Majken Munk

Derfor ønsker Lise Rønne ikke at fortsætte på tv

Lise Rønne
Lise Rønne
Foto: Martin Sylvest/ Ritzau Scanpix
Med ”X Factor” vendte Lise Rønne tilbage til skærmen efter halvanden års pause, men det tyder ikke på, at hun fortsætter som tv-vært.

Det var noget af en overraskelse, da TV 2 pludselig afslørede, at det var den erfarne ”X Factor”-vært Lise Rønne, der blev vært på live-programmerne efter Melvin Kakoozas sygemelding.

Helt naturligt faldt hun ind i rollen, men det tyder ikke på, at hendes comeback til skærmen bliver permanent.

Aldrig sige aldrig

Lise Rønne har nu haft godt syv uger i ”X Factor”-land, som hun selv kalder det, og det har været nok for hende.

Hun ønsker at vende tilbage til sit liv med bøgerne frem for tv.

- Nu vil jeg sige, at nu har den her oplevelse jo lært mig, at jeg aldrig skal sige aldrig, fordi det skulle jeg jo tydeligvis ikke, siger hun grinende og fortsætter:

- Men jeg vil sige lige nu har jeg virkelig været glad for at beskæftige mig med bøger, og jeg er virkelig glad for det. Det er en følelse af at fordybe mig og at have en læringskurve, der er virkelig sjov at have. Så lige nu er jeg landet helt vildt godt i at læse, tale og skrive om bøger. Så længe jeg har det sådan, så er det der, jeg er.

Godt med et mix

Lise Rønne har været ovenud glad for at være tilbage som vært på ”X Factor”.

Muligheden har gjort, at hun i fremtiden sagtens kunne finde på at springe til et projekt, hun slet ikke havde regnet med, hun ville beskæftige sig med.

- Det har jo været meget fint at minde sig selv om, at livet er et mix af en masse forskellige oplevelser. Man skal jo også huske nogle gange bare at sige ja, når der kommer noget, man ikke havde planlagt, og det er en rigtig dejlig påmindelse, synes jeg, siger hun.

Læs mere om: