Onsdag, 29. juni 2016 - af Hanne Rask

Derfor spiser Michèle Bellaiche varm morgenmad

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Selv om det ligner aftensmad, kan det godt spises om morgenen. Michèle Bellaiche har de sidste dage været oppe kl. 3.00, og så vender man lidt op og ned på det hele.

- Når man står op kl. 3.00 om natten, kan man sagtens spise varm mad nogle timer senere, siger Michèle Bellaiche, der de sidste par dage har været vikar på "Go´Morgen Danmark". TV-værten, der normalt er på "Go´Aften Danmark", holder ferie fra aftenprogrammet på grund af fodbold EM, og så har det været oplagt at bruge hende som vikar på "Go´Morgen Danmark".

I dag blev billedet i bunden af denne artikel lagt op på instagram, og her smager Michèle dagens varme ret i "Go´Morgen"-studiet med teksten "Mrs. Go´aften Danmark har været til låns på Go´morgen. Og hun har hurtigt opdaget noget af det bedste ved morgen-TV: Morgenmaden". Og selv om det for mange er lidt besynderligt at spise varm mad så tidligt, er det altså ikke så unaturligt, når man har været oppe siden kl. 3.00.

- Det er helt specielt at stå op på det tidspunkt, og jeg kan godt senere på dagen blive som et barn, der pludselig falder i søvn midt i maden. Og man skal være mere struktureret med, hvad man gør. Jeg kan ikke tage en kop kaffe, når jeg har lyst, for så kan jeg ikke falde i søvn, hvis jeg vil have en lur bagefter.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Ferie for Michèle Bellaiche

Det er dog kun et 2-dages vikariat Michèle Bellaiche har haft. Og nu står den på ferie med børn og familie i Sydfrankrig, hvorefter Michèle satser på godt vejr i Danmark og en tur rundt i landet med sine to børn. 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden