31. aug. 2016
Af Helle Skram de Fries

Derfor stopper Line Baun Danielsen med at lave TV

Line Baun Danielsen
Line Baun Danielsen
Foto: Lars H. Laursen
Den 54-årige journalist Line Baun Danielsen vil ikke længere lave TV og har sagt sit job som vært på TV 2 Lorry op.

- Jeg elsker det, jeg laver, og jeg har elsket at være på Lorry, så det er bestemt ikke fordi, jeg er træt af det, at jeg har valgt at sige op.

Sådan lyder ordene fra den erfarne journalist Line Baun Danielsen, da BILLED-BLADET fanger hende på mobilen.

- Det er et vemodigt farvel, og jeg kommer til at savne nyhedslivet og mine kollegaer. Men det er en meget velovervejet beslutning, der primært handler om, at jeg gerne selv vil bestemme i de sidste 15 år af mit arbejdsliv. Jeg træner til et sceneskift, forklarer Line Baun Danielsen.

Medietræning af politikere

I fremtiden vil hun satse på sin kommunikationsvirksomhed LBD.

LÆS MERE om Line Baun Danielsen

- Jeg vil medietræne lokal-og kommunalpolitikere. Jeg ved jo – fra et årelangt arbejde på den anden side af bordet – hvor store problemer de har med at få taletid i medierne.

En anden ting, Line Baun glæder sig til, er at blogge.

Med Line på bloggen

- Jeg har kigget på blogs de sidst halve år, og jeg har – bare for at sjov – tænkt mig at lave mit eget blog-vindue, hvor jeg vil fokusere på kvinder på 45+. Deres liv og interesser. De udgør en magtgruppe, der har tiden, pengene og en masse god energi – men de er alligevel ret usynlige i mediebilledet.

Lines blog kommer til at hedde ”Med Line på bloggen”.

- Forretningsdelen bliver min kommunikationsvirksomhed. Jeg leder ikke efter et nyt TV-job. Efter 28 år har jeg aftjent min TV-værnepligt, fortæller Line Baun Danielsen, der både glæder sig og har sommerfugle i maven.

- Og lige nu trækker jeg stikket og holder fri – men vi ses, lover den kommende blogger.

Læs mere om: