Torsdag, 16. september 2021 - af Laura Dalgård Hansen

Derfor stopper Lola Jensen på Go’ morgen Danmark

Lola Jensen
Lola Jensen
Foto: Carina Krüger
Lola Jensen kommer ikke længere til at give danske børnefamilier gode råd i "Go' morgen Danmark".

I flere end 12 år har familievejleder Lola Jensen givet gode råd til danskerne i ”Go’ morgen Danmark”, men det er nu slut.

Det oplyser hun i et opslag på Facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Arbejder sammen med Morten Reesen

- Jeg skylder at orientere alle I skønne mennesker ude i marken, der har vist mig tillid, bakket mig op og været anerkendende samt givet dejlige fortællinger tilbage om brug af inspirationen gennem alle mine år i ”Go’ morgen Danmark”. Især skylder jeg fortælling, fordi folk er begyndt at tro, at jeg måske er syg. Jeg er rask, men jeg er sluttet i ”Go’ morgen Danmark”, skriver 65-årige Lola Jensen.

Her fortæller hun videre, at man kan høre mere om hendes exit fra programmet i podcasten ”Lola og Morten”. Det er en podcast, hun har sammen med sin tidligere kollega fra ”Go’ morgen Danmark” Morten Reesen.

Fortsætter som familievejleder

Selvom det nu efter 12 og et halvt år er slut med, at Lola Jensen dukker op i TV 2-programmet, er hun ikke færdig med at rådgive de danske børnefamilier.

- Jeg vil også benytte lejligheden til at sige, at jeg bestemt ikke er færdig med at give fra mig i forhold til at skabe sikkerhed til forældrerollen. Det vil jeg gøre i lydpodcasten sammen med Morten, i min Lola Jensen app, i mine bøger og via foredrag, skriver hun på Facebook.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden