Lørdag, 14. november 2020 - af Helle Skram de Fries

Derfor var Hilda Heick i tårer efter Vild med dans

Hilda Heick.

Hilda Heick.

Foto: Søren Lamberth
74-årige Hilda Heick kunne ikke holde tårerne tilbage efter sin samba med Michael Olesen.
Trods bundplacering hos de fem dommere gik Hilda Heick og hendes dansepartner, Michael Olesen, videre i ”Vild med dans” program syv fredag 13. november.  
  Det bragte tårerne frem hos Hilda Heick. - Det er glædestårer. Jeg er jo bare så glad og så dybt taknemmelig over alle dem, der stemmer på os, lød det fra Hilda Heick, da BILLED-BLADET mødte hende efter fredagens show. - Jamen, tænk på alle dem, der bruger tid på at sende sms-stemmer til os. Det er da rørende.  

Ked af de lave karakterer

De lave karakterer påvirker naturligvis også både Hilda Heick og hendes dansepartner. - Jeg bliver da ked af, at vi ender på sidstepladsen. Men jeg må jo også tænke på, at jeg er 74 år, påpeger Hilda Heick. - Men du gør det altså så godt, og du kaster sig bare ud i det, indskyder Michael Olesen.  
Foto: Hanne Juul
  - Jeg har så også blå mærker på bagdelen, afslører Hilda Heick, der blev svunget en tur rundt på gulvet af Michael Olesen.  
 

Tillid til Michael

- Men jeg tør også kun, fordi jeg har 100 procent tillid til Michael, forklarer Hilda Heick. - Det kan godt være, vi ikke får så gode karakterer. Men vi har det sjovt, og vi har en fest, lyder det fra Michael Olesen.  
Foto: Hanne Juul
  - Ja, jeg tror, vi har grinet, siden vi mødte hinanden, fortæller Hilda Heick.   
 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden