9. feb. 2021
Af Helle Skram de Fries

Derfor vil Thomas Evers Poulsen ikke have børn

Thomas Evers Poulsen.
Thomas Evers Poulsen.
Foto: Lars H. Laursen.
Den 43-årige Vild med dans-stjerne har valgt ikke at få børn.
Thomas Evers Poulsen er helt bestemt glad for børn og har et tæt forhold til bonusdatteren Gloria på otte.
Hun er datter af Thomas Evers Poulsens 15 år yngre kæreste Sæþór Kristínsson.
https://imgix.billedbladet.dk/20200202_gko4377_2_beskaaret.jpg
Foto: Gregers Overvad.
- I går startede Gloria igen i fysisk skole, og det var helt underligt. Blandt andet skulle vi en time tidligere op. Det fortæller Thomas Evers Poulsen, der har givet BILLED-BLADET tilladelse til at bringe fotos og tekst fra sin Instagramprofil.
https://imgix.billedbladet.dk/capture_2_0.jpg
Foto: Privat

Dejlig børnedag i Dyrehaven

Forleden var ”Vild med dans”-stjernen i Dyrehaven på tur med bonusdatteren Gloria og sine to gudbørn August på fem og storebror Kornelius. - Det er min tidligere professionelle dansepartner Vicki Stentoft Rosenbechs børn, forklarer Thomas Evers Poulsen, der skriver følgende til det fine foto: ” Jeg har haft den dejligste dag, med de her skønne unger. En tur på kælkebakken, fodre dyr i Dyrehaven og fået varm chokolade og hjemmebagte boller.”
https://imgix.billedbladet.dk/capture_naeste_beskaaret_0.jpg
Foto: Privat

Mange børn i vores liv

- På den måde har Sæþór og jeg mange børn i vores liv. - Min søster Michele har tre børn, jeg også er tæt på, og min kærestes ene søster har også tre børn.

Har valgt ikke at få børn

- Sæþór og jeg har så valgt ikke at få børn sammen. - Det kræver meget at have børn, og det giver også meget. - Vi synes, vi får så meget fra de børn, der allerede er i vores liv, så der er vi fint dækket ind. Sådan lyder den børneglade ”Vild med dans”-stjernes forklaring på, at han og kæresten ikke skal have børn sammen.

Læs mere om: