Tirsdag, 6. september 2022 - af Laura Dalgård Hansen

Det så du ikke i Landmand søger kærlighed: Derfor sagde Katja farvel til Kasper

Katja Gullaksen

Katja Gullaksen

Foto: Anders Brohus/TV 2
Katja Gullaksen uddyber nu, hvorfor hun sendte Kasper hjem i "Landmand søger kærlighed".

Vi skulle nogle afsnit ind i den nye sæson af ”Landmand søger kærlighed”, før Katja Gullaksen blev en del af programmet, men nu har den 29-årige kvinde fra Jægerspris været på speeddate med sine fem bejlere.

Tirsdag aften skulle hun også sige farvel til den første af dem, og valget faldt på Kasper.

I programmet fortæller hun, at hun har truffet valget på baggrund af kemi, men det er ikke den eneste årsag, fortæller landmanden nu. 

- Kasper er supersød og virkelig rar, men jeg er ikke så god til at date nogen, der er mindre end mig selv. Det var sindssygt svært at vælge ham fra på bekostning af det, for han kan jo ikke gøre for det. Der var ikke andet, jeg kunne sætte en finger på. Jeg sagde til ham, at kemien ikke var der, men det var også, fordi jeg snakkede rigtig godt med de andre, forklarer Katja til BILLED-BLADET.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun fik et rigtig godt indtryk af alle fem mænd, som hun mødte for første gang på kamera. Til gengæld fik seerne ikke et indblik i HVOR nervøs landmanden egentlig var før første møde.

- Jeg var overhovedet ikke rolig. Jeg tror, jeg havde skiftet tøj syv/otte gange inden. Jeg gik bare i cirkler og ventede på, jeg skulle møde dem, og op til havde jeg det godt nok dårligt. Jeg var virkelig nervøs, og jeg kunne slet ikke klare tanken om, at de jo havde skrevet et brev til mig, og om jeg så kunne leve op til det, forklarer hun.

Man kan følge Katja Gullaksen og de øvrige landmænd hver tirsdag i ”Landmand søger kærlighed” på TV 2.

Kasper (nummer to fra venstre) var den første bejler, som Katja sendte hjem. 

Foto: Anders Brohus/TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden