Lørdag, 3. februar 2018 - af af Liz Rørsig og Stine Ramlyng

Det siger Jarl Friis-Mikkelsen om de andre Danmark har talent-dommere

Foto: Hanne Juul / BILLED-BLADET
Jarl Friis-Mikkelsen er for fjerde gang dommer i TV 2-programmet "Danmark har talent". Herunder fortæller han, hvilke roller de fire dommere har i forhold til hinanden.

Jarl Friis-Mikkelsen om Peter Frødin:

- Peter og jeg har været venner i over 25 år, og vi kan godt have en lidt drillende tone imellem os. Han er sindssygt godt til at lave gammeldags mad og er den bedste smørrebrødsjomfri, vi har.

- Vi har mange flles venner og ses også på Mallorca, hvor jeg er kommet i 30 år. Som dommer er han sjov og har en god energi. han er det gode humør i programmet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jarl Friis-Mikkelsen om Cecilie Lassen:

- Er klassisk uddannet, og det tager hun med sig. Det er ikke alle hendes ord, som vi forstår, men det skaber jo noget sjovt. Hun er den seriøse i programmet, men hviler mere og mere i sig selv. Og så er hun blevet noget mildere, efter at hun er blevet mor.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Jarl Friis-Mikkelsen om Thomas Buttenschøn:

- Siger, at han stemmer på alt det, vi andre ikke gør. Og det er jo også et synspunkt. Han er et friskt pust i programmet.

Jarls Friis-Mikkelsen om sig selv:

- Jeg er linket mellem fortiden og nutiden og kan perspektivere tingene. Mine øjne har set rigtig meget - også mere end de skulle.  

Foto: TV 2

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden