Søndag, 27. november 2016 - af af Helle Skram De Fries

Det skal Vild med dans-vinderen Morten Kjeldgaard nu

Morten Kjeldgaard

Morten Kjeldgaard

Foto: Hanne Juul
Morten Kjeldgaard nyder sin første ”Vild med dans”-sejr, inden turen går til Thailand.

Trods favoritværdigheden turde danseren Morten Kjeldgaard næsten ikke tro på, at han og Sarah Mahfoud, ville vinde ”Vild med dans”-finalen i Forum Horsens.

Men vi vandt – og det var fuldkommen fantastisk! jublede Morten Kjeldgaard i weekenden, da BILLED-BLADET mødte ham.

Nu er jeg træt

- Det er altid lidt vemodigt, når ”Vild med dans” slutter, men jeg er også træt. Både i hovedet og i kroppen, så jeg trænger til at restituere, fortalte en glad Morten Kjeldgaard.

Nu kan den dygtige danser glæde sig over, at han hele to gange har været i finalen. Både sidste år, hvor han blev nummer to med skuespilleren Stefania Potalivo, og i år hvor han vandt sammen med bokseren Sarah Mahfoud.

På ferie med familien

Den 12. december drager 31-årige Morten til Thailand. Her bor hans storebror, Thomas på 36, der overraskede Morten ved pludselig at sidde blandt publikum til ”Vild med dans”-finalen.

- Ja, det kom fuldkommen bag på mig, så det var både en stor og en skøn overraskelse. Jeg skal holde jul og nytår i Thailand med min bror og bliver der i fire uger, fortæller en glad Morten Kjeldgaard og tilføjer:

- Og næste år skal jeg jo lave ”Saturday Night Fever ” – det glæder jeg mig til.

Saturday Night Fever, hvor Silas Holst spiller hovedrollen som Tony Manero, får premiere 17. marts 2017 i Falconer Salen på Frederiksberg. 

LÆS MERE: Morten Kjeldgaard: Rørt til tårer 

Læs alt om Vild med dans-finalen, se alle de skønne billeder og læs interviewet med både vindere og tabere i næste uges BILLED-BLADET. 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden