Fredag, 23. september 2016 — af Helle Skram de Fries

Det sker i Vild med dans program 3

Dommerpanel "Vild med dans" 2016
Dommerpanel "Vild med dans" 2016
Èt par er ude, 11 er tilbage, og i program tre fredag den 23. september vil dommerkarakterer og seernes sms-stemmer afgøre, hvilket par der bliver sendt ud denne gang.

Der bliver fart over feltet på ”Vild med dans”-gulvet, når de 11 tilbageværende par i aften fredag den 23. september skal dyste om at komme videre.

Filminstruktør Søren Fauli og Karina Frimodt, der i sidste program var i omdans, har valgt at danse til titelmelodien fra Pokémon – med to Duracell-batterier bagi.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret skal danse jive, og det samme skal TV-vært Lene Beier og Frederik Nonnemann, der danser til ”I'm Shaking” af Jack White, og Mathias Käki Jørgensen og Mille Funk, der danser til ”What I Like About You” af The Romantics.

Salsa og tango på dansegulvet

I en salsa skal vi se:

Laura Bach og Michael Olesen, der danser til ”Better When I'm Dancin” af Meghan Trainor, og Kirsten Siggaard og Thomas Evers Poulsen, der danser til ”Never Gonna Give You Up” af Rick Astley.

I en tango skal vi se:

Julie Berthelsen og Marc Mariboe Christensen, der danser til ”Ole Guapa” af The Empress Orchestra, Mille Dinesen og Mads Vad, der danser til ”Hold Back the River” af James Bay, samt Patrick Jørgensen og Jenna Bagge, der danser til ”Blame” af Calvin Harris feat. John Newman.

De danser quickstep

I en quickstep skal vi se:

Thomas Buttenschøn og Mie Martha Moltke, der danser til "Wiggle” af Scott Bradlee & Postmodern Jukebox, Sarah Mahfoud og Morten Kjeldgaard, der danser til ”La Vie En Rose” af Melanie Fiona, samt Gorm Wisweh og Sofie Kruuse, der danser til ”Freedom' af Pharrell Williams.

SE BILLEDERNE: Så flotte er danserne i Vild med dans 2016

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden