Dicte gjorde igen comeback i Vild med dans

Igen røg Dicte og Michael Olesen i omdans, og igen reddede de skindet - bagefter var det ikke til at skyde igennem.
Igen røg Dicte og Michael Olesen i omdans, og igen reddede de skindet - bagefter var det ikke til at skyde igennem.
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Konkurrencen spidsede til i Vild med dans, da syv par blev til seks, og dommerne skruede ekstra op for forventningerne.

Der var mange udfordringer for danserne i aften. De to svære danse rumba og slox-fox stod på programmet, og så skulle Laura Drasbæk lære Silas' dansevikar Steen Lund at kende på kun fem dage.

I aften havde Vild med dans besøg af en rigtig verdensstjerne, da den nye verdensetter Caroline Wozniacki atter fandt tid i sin stramme tidsplan til at støtte brormand Patrik.

Og måske lillesøster Caroline kunne give Patrik nogle tips angående piger, for dem er stakkels Patrik ikke særlig god til at score.

Point kunne den unge charmør derimod score, og Patrik Wozniacki fik en flot tredjeplads i klassementet.

Glemsomme Kylling

Smukke Julie Berthelsen og skønne Lis Sørensen var på gæstevisit, og de to sangerinder havde måske en positiv effekt på deres kollega Dicte, for hun kom på flotteste vis igen efter sidste uges omdans, og satte også en fed streg under at hun er en "standardpige".

Den meget efterfulgte Michael Rasmussen har i løbet af ugen haft flere problemer end dopingrygter. Om det var alderdommen der trykkede vides ikke, men Michael havde problemer med både at huske dommernavne og dansenavne.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Dansetrinene havde han heldigvis ikke glemt, men det var ikke nok til at imponere dommerne, der gav Michael Rasmussen og Mie Moltke en sidsteplads.

Farvel til favoritter

Konkurrencen spidser for alvor til nu. Dommerne har skruet op for forventningerne, og især Jens Verner var efter deltagerne. I sidste ende er det dog seernes dom, der har en afgørende betydning, og de gjorde igen det onde ved Dicte og Michael.

For tredje gang var parret ude i en omdans - denne gang mod Allan Nielsen og Víckie Jo. Men det kan være lige meget, hvem de danser imod, for endnu en gang overlevede de omdansen, og Dicte kan se frem til endnu en danseuge efter at have været snublende tæt på at ryge ud igen.

Dermed siger vi farvel til de tidligere favoritter, Allan og Vickie Jo.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden