Tirsdag, 25. september 2012 — af af Helle Skram de Fries

Dicte griner en hel dag i Toppen af Poppen

Dicte
Dicte
Foto: Krestine Havemann
46-årige Dicte bliver rørt - ikke til tårer - men til det helt store grin, da det er hendes dag i "Toppen af Poppen".

I aften, tirsdag 25. september, er det næstsidste udsendelse i "Toppen af Poppen" i denne omgang. 46-årige Dicte er den sidste, der får fortolket sine sange af de andre i programmet, der blev optaget på Mallorca i april.

- Det var en fantastisk dag. Alle seks gjorde det super flot, og jeg kunne jo sidde der og få hele min lange, flotte karriere ridset op. Det var fantastisk, og jeg tror, jeg grinte hele dagen - jeg var bare så pisseglad!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Dicte bemærkede at de tre "gamle", Peter Belli, Sanne Salomonsen og Kasper Winding havde valgt numre fra hendes tidlige materiale, mens de tre unge, Marc Johnson, Nabiha og Mads Langer havde valgt fra de senere ting.

Udover sin egen dag havde Dicte en skøn oplevelse i løbet af de ti dage på Mallorca.

- Det var hårdt, fordi vi skød optagelser fra morgen til aften, men det var fantastisk at være så tæt sammen med mennesker, der elsker musik lige så højt som jeg selv.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dictes to børn, Ava på tre og Sixten på ni blev passet hos deres far, Laust Sonne, mens mor var på Mallorca.

Dicte danner i dag privat par med Kasper Wedendahl - og musikalsk arbejder hun i øjeblikket sammen med vennen Claus Hempler. De to skal fra januar ud i landet og optræde med "The Dark and Stormy Sessions 2013". Du kan opleve dem i København 26. januar på Studie 2, Koncerthuset.

Men i aften kan du opleve Dicte på TV2 i "Toppen af Poppen", der i denne sæson er udvidet med en ekstra udsendelse - næste tirsdag - hvor de syv kunstnere fortolker egne numre.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden