Ditte Haue: Sådan har du ikke set hende før

Ditte Haue.

Ditte Haue.

Foto: Hanne Juul.
TV 2 Nyhedernes vært Ditte Haue prøvede noget helt nyt, da grene fra fældede træer på sommerhusgrunden skulle skæres til brænde.

Ditte Haue, vært på TV 2 Nyhederne, kastede sig ud i nye opgaver, da hun for første gang med en motorsav skulle skære grene fra fældede træer op til brænde.

Et stort arbejde

- Jeg har mit eget sommerhus, og her kræves det, at træerne skal holdes i skak. Min gode ven hjalp med at fælde dem, men da de skulle skæres op, var der udsigt til noget af et knokle-arbejde, hvis det skulle ske med håndkraft, fortæller Ditte Haue til BILLED-BLADET. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

Klar til vinteren

- Så min gode nabo, Svend, gav mig for første gang i mit liv en motorsav i hånden. Og nu er brændestablen fyldt godt og flot op og er klar til vinteren, fortæller TV 2-værten.

Det var fedt

- Det var ret skræmmende at have sådan et dyr i hånden. Og jeg var øm i hele kroppen bagefter af at have spændt op over det hele. Men det var fedt! Det gik jo super nemt. Som jeg har lovet både min mor og min chef, så gør jeg det kun iført sikkerhedsudstyr. De kender nemlig begge til min frygtelige motorik, siger Ditte Haue med et glimt i øjet.

Se videoen, som vi har fået lov til at vise fra Ditte Haues Instagram-profil.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden