Divya Das flytter over til kæresten i London

Divya Das.

Divya Das.

Foto: TV 2/Per Arnesen
Nyhedsværten Divya Das bliver til september ny korrespondent for TV 2 med base i London, og hun flytter dermed til samme by som kæresten Kim Bildsøe Lassen.

Divya Das har fra 1. september valgt at skifte jobbet som vært på 19 Nyhederne ud med et job som Europa-korrespondent for TV 2.

Med det nye job får den 39-årige vært base i London – samme by, som hendes kæreste Kim Bildsøe Lassen flyttede til 1. december 2016 for at blive DR-korrespondent.

Divya Das glæder sig til sit nye job i den britiske storby.

En unik mulighed

- Det er en unik mulighed, jeg har fået for at formidle store, vigtige og relevante historier fra udlandet til TV 2’s brugere og seere. Jeg har været så heldig at få lov at dykke grundigt ned i udlandsstoffet adskillige gange over de snart 11 år, jeg har været på TV 2, siger Divya Das til tv2.dk og tilføjer: 

- Alle de opgaver har givet mig en enorm appetit på og lyst til at arbejde mere indgående med udlandsstoffet, og det får jeg chancen for nu. Og så får jeg mulighed for at lære Storbritannien endnu bedre at kende efter at have befundet mig i landet på deltid det seneste halve år. 

Mange ture til London

I foråret fortalte Kim Bildsøe Lassen i et interview til BILLED-BLADET, at Divya Das ofte tog turen fra København til London, så parret kunne tilbringe tid sammen.

Fra september behøver parret ikke længere at undvære hinanden – nu kommer de til at være korrespondenter i samme by.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Divya Das er uddannet geograf fra Københavns Universitet, og hun begyndte som TV-meteorolog hos DR i 2003. I 2006 kom hun med på

værtsholdet, da TV 2 NEWS gik i luften, og i 2009 blev hun vært på TV 2 Nyhederne.

Kim Bildsøe Lassen og Divya Das.
Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET

Kim Bildsøe Lassen og Divya Das.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden