27. feb. 2018
Af Juliane Olsen

Dommer i Nybyggerne: Jeg har følt et særligt ejerskab for deltagerne

Mette Helena Rasmussen
Mette Helena Rasmussen
Foto: Birger Storm
”Nybyggerne”-dommeren Mette Helena Rasmussen er lige nu med til at bestemme hvilke deltagere, der får lov at vinde deres drømme-lejlighed i TV 2-programmet.

Den 36-årige ”Nybyggerne”-dommer Mette Helena Rasmussen er uge efter uge med til at bestemme hvilke deltagere, der udmærker sig i boligprogrammet.

I aftenens afsnit blev det Bolette og Jimmi, der vandt de 20.000 kroner ekstra til deres byggebudget, og det er en stolt Mette Helena Rasmussen, der står bag bedømmelsen.

- Det var første gang, jeg skulle bedømme altaner i ”Nybyggerne”, og det fantastiske var, at som vi gik rundt og så dem en for en, blev vi hele tiden overraskede, siger hun til BILLED-BLADET.

Mette Helena Rasmussen føler ejerskab

Hun og meddommer Simon Schack har selv valgt deltagerne ud til den fjerde sæson af boligprogrammet.

Mette Helena Rasmussen er dybt imponeret over, hvad parrene kommer op med, og så har hun følt et særligt ejerskab, fordi hun selv har håndplukket dem.

- Selv om jeg har skullet bedømme, som jeg også har gjort i de foregående sæsoner, har jeg følt et andet ansvar for at rådgive dem, siger hun.

Dommerne ville være objektiv

Dommeren slår samtidig fast, at hun dog ikke har kendt deltagerne under selve optagelserne, for hun har forsøgt at holde så meget afstand som muligt.

Mette Helena Rasmussen har nemlig ønsket ikke at blive farvet i sin vurdering af deltagerne, og derfor har hun nogenlunde samme førstegangsoplevelse, som seerne har.

I næste afsnit af ”Nybyggerne” kan seerne se med, når parrene får travlt med indretningen af det sidste badeværelse samt et ekstra værelse.

Læs mere om: