Søndag, 2. august 2020 - af Laura Dalgård Hansen

Dommeren fra Hjem til gården: Sådan er Philip i virkeligheden

Philip Dam Hansen
Philip Dam Hansen
Foto: Gregers Overvad
Den hårde dommer, Philip Dam Hansen, fra "Hjem til gården", er helt anderledes i virkeligheden.

I ”Hjem til gården” på TV 2 er Philip Dam Hansen den hårde dommer, som uge efter uge afgør, om beboerne har bestået deres ugeopgave og dermed også, om de kan få deres belønning.

Der er ikke meget smil over Philip i det populære TV 2-program, og det er derfor også svært at regne ud, hvad han virkelig synes om beboernes indsats. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som at spille poker 

I virkeligheden er Philip Dam Hansen dog slet ikke, som han bliver fremstillet i det populære program.

- Jeg er overraskende god til at virke rigtig sur. Lene Beier er den evigt smilende, og jeg er ham, der ikke skal vise nogen følelser. Det er det, der giver spænding, og det er det, der skal til. Det er som at spille poker, for inderst inde er jeg sindssygt entusiastisk, og jeg synes, det er megafedt, det, de bygger, fortæller 30-årige Philip Dam Hansen, der til daglig er landmand.

Svært ikke at tale over sig 

Når optagelserne står på, kører han frem og tilbage mellem sin gård ved Horsens og gården på Møn, så han har ikke meget kontakt med beboerne. Og det er helt bevidst.

- Det smitter af på mig, når folk er entusiastiske, så jeg bliver egentlig holdt ret langt væk fra deltagerne, fordi jeg har det med at tale over mig, forklarer han.

Når Philip Dam Hansen ikke laver tv, arbejder han på Troldgaarden, som er et økologisk landbrug og pølsemageri. Her bor og arbejder han sammen med sine forældre og kæresten Helle.

Philip Dam Hansen og kæresten Helle. 
Foto: Gregers Overvad

Se "Hjem til gården" hver søndag på TV 2 og læs om alle beboerne fra denne sæson i galleriet herunder. 

GALLERI: Deltagerne fra Hjem til gården 2020

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden