27. sep. 2020
Af Liz Rørsig

Dorthe Gerlach om at blive mor: Min søn er en kæmpe gave

Dorthe Gerlach
Dorthe Gerlach.
Foto: Thomas Laursen
Musikeren Dorthe Gerlach fra ”10 år på Toppen af poppen” er lykkelig for at være blevet mor til sønnen Harry, som hun har sammen med ægtemanden Michael Hartmann.

Dorthe Gerlach er gift med guitaristen Michael Hartmann, og sammen udgør parret duoen HUSH. I februar blev ægteparret også forældre til ønskebarnet, Harry.

Særlig oplevelse

Da Dorthe Gerlach medvirkede i optagelserne af jubilæumssæsonen ”10 år på Toppen af poppen” i juni, var det en helt særlig oplevelse for hende - ikke blot musikalsk.

- Det var første gang, at jeg skulle væk i mange timer fra min lille baby, Harry. Og det gik rigtigt godt. Vi bestod begge prøven, fortæller Dorthe Gerlach med et smil til BILLED-BLADET.

En kæmpe gave

- At blive mor er fantastisk, og Harry er en kæmpe gave, siger musikeren.

- Både Michael og jeg er sindssygt glade, og vi prøver os frem som forældre. Der er alt muligt, som vi ikke véd, men jeg synes, at vi er gode til at hjælpe hinanden. Og hvis Harry bare smiler og spiser, så er min dag reddet, siger Dorthe med et smil.

Se Dorthe Gerlachs søde søn på fotoet, som BILLED-BLADET fået lov til at vise fra musikerens Instagram-profil, og læs interviewet i bladet, der er på gaden nu.

Læs mere om: